Blog

7 maart 2022

RTV Borderline (3)

Vandaag een nieuwe pagina toegevoegd met als titel Live on Stage. Dit kunnen complete concerten zijn of slechts korte video's van dergelijke live optredens.  Er bestaat de kans om in het nieuwe blog een reactie achter te laten. Reacties die niets met de inhoud van het weblog en website te maken hebben worden verwijderd. Bij herhaling wordt deze optie verwijderd.  Medewerking  is niet mogelijk. Als je een tip of suggestie hebt verwijs ik je naar de Facebook Pagina. 

Lees meer »

The McColl Chronicles is weer terug

Een tijdje geleden heeft Marcel een begin gemaakt aan een Engelse variant van Dutch Druid Project namelijk The McColl Chronicles. De website is op  een gegeven moment opgeheven. Daar is sinds kort verandering in gekomen. The Chronicles is teruggekeerd op de website van Dutch Druid Project,  Er zijn een aantal pagina's gemaakt maar momenteel offline.  Zodra deze klaar zijn worden ze op online gezet.   De  site van Marcel R. Brouwer werkt tevens als nieuwssite. Dat wilt zeggen dat nieuws van de andere twee websites hier openbaar wordt gemaakt. Op een zelfde wijze opereert ook de Facebook Pagina Marcel R. Brouwer.  Voor het gemak beginnen we met de introductie.  Voor de goede orde: The McColl Chronicles is min of meer gebaseerd op de gelijknamige roman The Chronicles dat nog uitgegeven moet worden. Op die website wordt je verder op de hoogte gehouden. Zoals gewoonlijk wordt nieuwe inhoud met Facebook Groep The McColl Chronicles gedeeld. Deze maakt deel uit van de pagina Patrick R. McColl. (@mccollchronicles)

Lees meer »
28 februari 2022

RTV Borderline (2)

Er waren enkele problemen met de oude webadres. Deze zijn vandaag opgelost met een nieuwe domeinnaam. Aanvankelijk was het info@rtv-borderline.com maar dat is nu gewijzigd. COM is gewijzigd in NL. De DNS van de vorige was gewijzigd op een of andere manier. Inmiddels is het opgelost door een nieuwe domeinnaam. De oude bestaat niet meer. Althans, het is niet meer werkzaam.  

Lees meer »
7 februari 2022

RTV Borderline

Vandaag is de nieuwe website RTV Borderline online gegaan. Het is het begin van een soort van radio en televisie maar dan in de zin van favoriete muziek delen. Dit is al eerder op Facebook als groep begonnen dat later van naam is veranderd: Muziekvrienden. Tijdens de werkzaamheden is RTV Borderline terug als Facebook Pagina gekomen. De groep Muziekvrienden blijft bestaan. Inhoud op de Pagina wordt met de groep gedeeld.  Je kunt de kersverse website hier bezoeken. 

Lees meer »
28 november 2021

V. Corrigan

Een persoon mag wel eens in de schijnwerpers staan. Dat is een dame die Marcel in 1987 had leren kennen. Hij noemt haar naar een personage uit een van zijn verhalen: Viviane Corrigan. Zij woonde tot ze in 1990 Nederland verliet in Breda.  Marcel kwam haar in de zomer van 2003 geheel onverwachts in Ierland tegen. Uiteindelijk bleek ze sinds 1995 zijn correspondentie vriendin te zijn. Zij was op zoek naar antwoorden en Marcel kon haar die geven. Wat zij al sinds 1987 wist, daar kwam Marcel bij de ontmoeting in Ierland achter: het is ware liefde tussen deze twee mooie mensen.  Viviane is een voormalig paranormaal medium die destijds in de tweede helft van de tachtiger jaren mensen op weg had geholpen.  Ook met deze prachtige website is zij hulpvaardig door Marcel hier in te steunen.  Verder is zij een enorme fan van The Corrs en heeft ze Marcel daar mee aangestoken.  

Lees meer »

Nieuwe Updates

De nieuwe update betreft een aantal wijzigen. Ten eerste is het WordPress blog gewijzigd van Dutch Druid Project naar Studio McReal. Dit betekent niet alleen publiceren van foto- en eventueel video materiaal maar ook teksten.  Dat wilt zeggen dat de inhoud divers kan zijn. Geen gedichten en/of korte verhalen.  Teksten op het gebied van waar Dutch Druid Project en The McColl Chronicles voor voor staan. 

Lees meer »
23 augustus 2021

Vakantie is bijna voorbij

Geruime tijd is Marcel druk bezig geweest met zijn betaalde baan als postbode, waarna hij vakantie in twee delen heeft genomen, waarvan een week en twee weken. Er rest nog een week vakantie. Spoedig gaat Marcel weer verder met zijn drie websites.  Onze excuses voor de lange afwezigheid.  Vrij spoedig pakt Marcel zijn eigen online  werk weer op. We houden u op de hoogte als er weer nieuw materiaal op de site is geplaatst. 

Lees meer »
26 april 2021

The McColl Chronicles

Sinds kort is er een nieuwe website van de hand van Marcel R. Brouwer.  Dit is de Engelse variant van Dutch Druid Project.  De titel is gebaseerd op de aankomende roman van Marcel maar staat dus in het teken van de nalatenschap van de Druïden en de Kelten. Dat wilt zeggen de mystiek en spiritualiteit van Druïden en Kelten. Net als Dutch Druid Project wordt de nieuwe website ondersteund door V. Corrigan, een vriendin van Marcel.  

Lees meer »
31 maart 2021
8 februari 2021

Hangouts/Skype

Op de contactpagina zijn twee contact opties toegevoegd. Behalve het contactformulier kun je ook contact opnemen via Hangouts en/of Skype.  Ik prefereer Skype en Hangouts boven telefonisch contact zoals WhatsApp.  Contact kan eventueel ook nog via de Facebook Messenger via de Facebook Pagina Marcel Brouwer.  Zoals gewoonlijk zal ik alleen  serieus bedoelde contact verzoeken reageren.   klik hier om naar de contact pagina gaan. 

Lees meer »
11 januari 2021

Dutch Druid Project

Dutch Druid Project begon in vroeg sta-dium als project genaamd Dutch Druid.. Het was gebaseerd op het manuscript De Weg van de Druïde waar op enkele jaren later  De Weg naar Avalon  geschreven werd. 

Lees meer »

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Marcel R. Brouwer.  Dit is de vernieuwde versie van de oude website dat tot Dutch Druid was omgedoopt. Aldaar vormt Marcel R. Brouwer een klein deel van de website. De bedoeling is om dat weer helemaal terug te brengen baar wat het ooit was geweest. Daarom is Marcel R. Brouwer weer helemaal terug van weggeweest.  Teksten en film & fotografie staan zoals vanouds centraal.  De pagina op  Dutch Druid  zal te zijner tijd verwijderd worden.  Deze website wordt net als de vorige ondersteund door M. O'Donnel, een vriendin van Marcel.  

Lees meer »