Reizen

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 12:31

Als het op reizen aankomt heb ik het over het algemeen over vakantie, weekend en soms dagreizen. Ik ben in het verleden enkele keren in (West) Duitsland geweest, Oostenrijk, Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en Engeland.  In 1987 was ik met de trein Europa rond geweest. Dat wilt zeggen: Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.  Daarnaast weekenden in diverse streken van Nederland geweest, zelfs twee weken op de Veluwe. 

Ik wil best nog meer vaan Europa en de wereld willen ontdekken en zien. Hoewel mijn hart uit gaat naar Ierland en de Keltische cultuur  en daarnaast Schotland en Engeland, heb ik ook andere landen in gedachten.  IK ben gewoon een avonturier. Vanwege deze aard heb ik van de leeftijd van 13 jaar tot op heden heel wat verhalen geschreven waar in ik bepaalde bezoeken tijdens buitenlandse reizen heb verwerkt. Een daarvan zit in de planning uitgegeven te worden.  Eerder in 2012 was al een boekje door uitgeverij Boekscout uitgegeven. Via Boekscout zal te zijner tijd een roman uitgegeven worden. Deze heb ik in de Engelse taal geschreven. 

Je kunt dus verwachten dat ik een selectie van mijn foto's op de site ga zetten. De beste foto's  worden uitgezocht.  Dat is niet alleen van vakantiereizen maar ook van de reizen die ik met de trein in Nederland heb gemaakt met eventueel opnames van muzikale evenementen.